Mises.cz

Mises.cz

Jubilejní X. setkání LIBERTARIÁNŮ

Již desáté setkání je za dveřmi a vy se můžete těšit na tři skvělé řečníky!

Ve třech cca 10-15 minutových vystoupení se 5. dubna 2013 od 20:00 na půdě vysoké školy CEVRO Institut postupně představí:

Bjørn LOMBORG ( Významný dánský statistik známý nejn svým skeptickým názorem na globální oteplování. V roce 2004 zařazen časopisem Time mezi sto nejvlivnějších lidí světa a nově i zařazen časopisem Foreign Policy i mezi TOP 100 globálních myslitelů.)

Petr ROBEJŠEK (ekonom, politolog, analytik a poradce pro strategické otázky)

a Lukáš KOVANDA (ekonom a žurnalista. Spolupracuje s časopisem Týden, řídil redakci ekonomického časopisu Profit, je členem správní rady think-tanku Prague Twenty)

K prodeji a podpisu od autora bude i nejnovější kniha Lukáše Kovandy - Proč si ženy přitažlivost koupit nemohou, a muži ano

Ludwig von Mises Institut bude k prodeji nabízet klasický sortiment knih, oblečení a suvenýrů.

Prosím účastníky o nahlášení na fb akce ;) - http://www.facebook.com/events/157673267729711/?context=create

Navíc se před naší akcí uskuteční od 18:30 panelová diskuze, kde se utkají prof. Josef Šíma a Dr. Petr Robejšek! Na tuto diskuzi se můžete přihlásit zde: http://www.facebook.com/events/430031820420114/?context=create

*Pozvěte všechny své svobodně smýšlející-libertariánské přátele a šiřte akci mezi všechny, kteří by se rádi potkali v prostředí, kam stát nesahá.

**Budu se na Vás těšit a doufám, že si to perfektně užijete.

Tomáš LISTÍK

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed