Mises.cz

Mises.cz

Mises University za dvacet dolarů

No nekup to za ty peníze.

Mises Institut (ten americký) pořádá každý rok Mises University v americké Alabamě. Sejdou se tam víceméně všichni významní rakouští ekonomové s institutem spojení a týden přes den přednášejí a večer paří. Je to akce zejména pro studenty studentského věku, tzn. mladé dospělé. Účast stojí par set dolarů a až doteď se této letní univerzity dalo zúčastnit jen osobně.

Letos poprvé nabízejí celý program i na internetu za, podržte se, dvacet dolarů (!!). V ceně jsou všechny přednášky na videu i audiu a v době konání jdou živě přes Ustream. Prostředí je podobné jako na online Mises Akademii.

Je to vynikající příležitost pro všechny zájemce o rakouskou ekonomii a libertariánství a já tam samozřejmě budu – protože levné věci mám rád! Univerzita začíná již dnes.

Pokud se ani ne pětikilo zdá někomu pořád dost, Guido Hulsmann nabízí na Mises Academy jednorázovou přednášku „Bailouts 101“ za cenu levného oběda: pět dolarů.

A koho zajímají detaily toho, jak svobodná společnost může fungovat, tak Bob Murphy pořádá nový kurz na Mises Akademii s názvem, který říká vše: Anarcho-Capitalism. Skládá se z těchto částí: soukromé právo, soukromá obrana, časté argumenty proti anarchokapitalismu, zkušenosti z historie a na závěr „jak se tam dostat?“

I hope to see as many of you as possible in these classes!

Přihlásit se je možné zde.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed