Mises.cz

Mises.cz

Ne až tak centrální plány mises.cz

O tom co vás čeká a jak můžete přispět k činnosti nejen této stránky

Drazí čtenáři,

na Vánočním setkání libertariánů, které se koná již tento pátek, pro vás budeme mít připravenou nově vytištěnou knihu Obžaloba duševního vlastnictví, která, jak doufáme, pomůže zčeřit stojatou hladinu zatuchlých vod diskuse ohledně práv duševního vlastnictví. Ke koupi bude také nové a čtenáři žádané tričko s F. A. Hayekem, jehož design si můžete prohlédnout zde. Mimo to vám samozřejmě nabídneme všechno další zboží z našeho internetového obchodu, doporučujeme tedy využít příležitosti a ušetřit na poštovném.

Jak bylo již avizováno dříve, bude se také dražit stříbrná pamětní mince s podobiznou Ludwiga von Misese; výtěžek bude věnován Ludwig von Mises Insitutu. Nenechte si tedy ujít jedinečnou příležitost získat tuto vzácnou minci a pomoci našemu webu. V této souvislosti jste si také mohli všimnout tlačítka Donate, které se nově objevilo v liště hlavního menu.

Občanské sdružení Ludwig von Mises Institut, které provozuje web mises.cz, vydává knihy a pořádá akce, jako byla letošní Letní akademie, je nezisková organizace a jako taková je odkázána na dary od autorů, sponzorů a vás, čtenářů. Za rok existence webu mises.cz jsme se dokázali posunout dál, než si kdokoliv z nás představoval. To je skvělé! Přesto pokud máme pokračovat v činnosti nastoleným tempem a pokud chceme rozšířit naši činnost i dále – vydávání dalších knih, pořádání přednášek či veřejných diskusí atp., pak jen odhodlání a píle nestačí. Potřebujeme peníze. Odporné papírové, monopolní, státem vydávané peníze.

Pokud se vám tedy libí články na mises.cz a další činnost našeho sdružení, pak neváhejte přispět libovolnou částkou – buď kliknutím na tlačítko Donate, nebo převodem na účet sdružení (číslo účtu: 2105664072/2010).

Pokud by měl kdokoliv chuť přispět jinak - články, propagací, či pomoci s organizací, pak jeho nabídku určitě také uvítáme. 

Děkujeme!

 

Jakub Skala

předseda Ludwig von Mises Institut, o.s.

 

P.S. Pokud máte jakékoliv návrhy či doporučení ohledně webu a dalších činností Mises Institutu, neváhejte se o ně podělit v komentářích pod článkem; zpětná vazba je pro nás důležitá. 

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed