Mises.cz

Mises.cz

Nečekaný úspěch a další plány

Děkuji všem, kdo podpořili projekt, o němž jsem tu před časem psal; podrobnosti naleznete zde: https://kniha.urza.cz/. Ačkoliv je crowdfundingová kampaň teprve v polovině, vybrali jsme 24,39XMR + 1,88BTC + 37,96LTC + 411212kč, což při současných kurzech znamená asi 850 tisíc korun.

Děkuji všem, kdo podpořili projekt, o němž jsem tu před časem psal; podrobnosti naleznete zde: https://kniha.urza.cz/. Ačkoliv je crowdfundingová kampaň teprve v polovině, dávno překonala i ta nejoptimističtější očekávání; konkrétně jsme zatím vybrali 24,39XMR + 1,88BTC + 37,96LTC + 411212kč, což při současných kurzech znamená asi 850 tisíc korun.

S množstvím vybraných zdrojů rozšiřujeme (krom počtu výtisků, neboť jen v předprodeji se jich prodalo mnohem více, než kolik jsme jich původně plánovali vytisknout celkem) i cíle projektu: Pracujeme na ebooku, audioknize, překladu do angličtiny a dalších jazyků; krom toho jsme začali spolupracovat s mediální agenturou, jež je přesvědčena, že se skrze knihu podaří dané téma dostat do médií, na čemž momentálně dnem i nocí pracujeme (náš tým už čítá na deset lidí). O rozsahu a dopadu takové kampaně můžeme zatím jen spekulovat; úplně závratný patrně nebude, jelikož pořád pracujeme s rozpočtem o dva řády menším než třeba velké politické strany před volbami, nicméně uděláme, co budeme moci.

Bez ohledu na to, zda vám dávala smysl podpora samotné knihy, o níž jsem tu psal již dříve, dnes vás žádám o zvážení podpory propagaci libertariánských myšlenek směrem k širší veřejnosti (prosím i ty, kdo již přispěli na knihu). Bez ohledu na to, zda jste anarchokapitalisté, minarchisté či zda se vůbec považujete za libertariány, věřím, že drtivá většina těch, kdo čtou tyto řádky, patří mezi milovníky svobody, jimž se nelíbí současné směřování naší společnosti směrem ke stále větší totalitě a státní kontrole. Svým příspěvkem můžete napomoci posunutí Overtonova okna směrem, jenž by mohl vyhovovat každému svobodomyslnému člověku; praktickým důsledkem naší práce pochopitelně jen těžko může být zrušení státu v následujících desetiletích, avšak třeba se podaří nezanedbatelné množství lidí přesvědčit alespoň o tom, že škodí, když stát ovládá prakticky všechny aspekty našich životů.

Bez ohledu na to, zda se rozhodnete přispět, díky za váš čas; a především děkujeme všem, kdo již přispěli – nesmírně si toho vážíme.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed