Mises.cz

Mises.cz

Nové knihy v e-shopu

V elektronickém obchodu mises.cz nalenzete dvě nové vynikající knihy.

Tou první je kniha českého autora, Václava Rambouska, Všežravý stát. Tento text srozumitelnou formou objasňuje málo známé skutečnosti z oblasti veřejné ekonomiky a politiky, jako je charakter volebního chování v souvislosti se zdaněním a rozpočtovými výdaji, paradox většinového hlasování a jeho důsledky, politické obchodování, chování byrokracie, vliv zájmových skupin a další jevy.

Druhá publikace nese název Rakouská škola: Tržní řád a podnikatelská tvořivost. Tato kniha jednoho z nejznámějších rakouských ekonomů současnosti, Jesúse Huerty de Sota, nabízí jednoduchý a ucelený pohled rakouské školy na ekonomické chování člověka. Text zároveň slouží jako historický přehled myšlení hlavních představitelů tohoto ekonomického směru, každá kapitola navíc nabízí srovnání s ostatními ekonomickými proudy a poukazuje na jejich slabiny.

Zakoupením knih a dalšího zboží z eshopu přispějete na chod institutu a podpoříte tak další publikační činnost.

V nejbližší době také plánujeme dotisk nabízených triček - pokud by měl někdo specifický požadavek (nestandardní velikost, barva, ...), napište jej do komentářů a my se vám pokusíme vyjít vstříc.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed