Mises.cz

Mises.cz

Nové knihy v eshopu

Pět nových H: Demokracie, anarchie a omyly ekonomie (Hans-Hermann Hoppe) a Ekonomie v jedné lekci (Henry Hazlitt)

V eshopu naleznete dvě nové knihy od dvou vynikajících ekonomů. Potěšte sebe nebo své blízké právě jimi stejně tak jako dalšími publikacemi z naší nabídky.

Demokracie, anarchie a omyly ekonomie
Hans-Hermann Hoppe

„Pokud by knihy profesora Hoppeho byly vydávány již celé podtrhané a zvýrazněné, ušetřila by se čtenáři spousta práce. Když totiž podle svého zvyku podtrhávám, kroužkuji a zvýrazňuji důležité myšlenky v knihách, které čtu, zjišťuji, že mé výtisky Hoppeho knih začínají vypadat, jako když se jich zmocní dvouleté dítě s pastelkami.“ -Stephan Kinsella, Ludwig von Mises Institute „Hoppeho texty jsou jako laser. Jasnost a síla jeho argumentů jsou takové, že jen těžko mohou minout cíl. Buďte však připraveni na argumenty, jež vás dovedou až za hranice vaší představivosti.“ -Barron`s, The Wall Street Journal, Digital Network „Poznatky z ekonomie, filosofie, historie, i metodologie vědy – to vše patří k výbavě profesora Hoppeho při objasňování mýtů demokracie, omylů klasického liberalismu nebo při vyvracení teorie veřejných statků. Ve světě hyper-specializace je takto široký Hoppeho záběr mimořádnou devízou.“ Josef Šíma, rektor vysoké školy CEVRO Institut. Alfa Nakladatelství a Liberální institut, 184 stran.

Ekonomie v jedné lekci
Henry Hazlitt

„Kniha je tak silná svou jasností a jednoduchostí, že můžeme bezpochyby prohlásit, že formulovala náš svět.“ -Steve Forbes, majitel, Forbes Magazine „Je to skvělá kniha. Neznám žádnou jinou současnou knihu, ze které se může každý člověk dozvědět tolik o principech ekonomie na tak malém prostoru.“ -F. A. Hayek, nositel Nobelovy ceny za ekonomii „Hazlittovo vysvětlení, jak funguje cenový systém, je skutečnou klasikou: nadčasové, správné a poučné.“ -Milton Friedman, nositel Nobelovy ceny za ekonomii. Alfa Nakladatelství a Liberální institut, 192 stran.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed