Mises.cz

Mises.cz

Pomozte s provozem webu Mises.cz!

Děkujeme všem autorům za skvělé texty, které nám neustále posíláte; bez Vás by tento web neměl žádný smysl. Přináší-li Vám tento web užitek, prosím, podporujte nás i nadále; a nejen skrze texty, i když ty samozřejmě potřebujeme také.

Děkujeme všem autorům za skvělé texty, které nám neustále posíláte; bez Vás by tento web neměl žádný smysl. Poslední dobou nám chodí textů docela hodně, takže aktivita Misesu je pravidelná. Má-li však někdo v hlavě nějaké téma, rozhodně ho neváhejte sepsat a poslat nám ho. Některé texty zamítáme, jiné zveřejňujeme rovnou, s většinou z nich nějak pracujeme (posíláme je autorům zpět s radami na změny; časem se tak dostaneme typicky k větší spokojenosti nás i autorů). Řada lidí se psát stydí; odhoďte však svůj stud stranou, s Terezkou rozhodně nebudeme žádné články hanět, neboť jsme naopak rádi za každého, kdo věnuje svůj čas tvorbě.

Protože nás však provoz webu stojí dost času, neboť krom práce s autory tu máme ještě propagaci, programátorské úpravy, sociální sítě a korekturu všech vydávaných textů, a nějaké peníze na hosting a doménu, byli bychom rádi, kdybyste se rozhodli nás podporovat i finančně; zdaleka se totiž nevěnujeme jen tomuto webu, ale jsme aktivní na mnoha libertariánských projektech, kterým věnujeme prakticky všechen svůj volný čas. Rádi bychom věnovali ještě víc, ale jsme limitovaní prací, kterou můžeme omezovat jen v případě, že se nám podaří alespoň částečně nahradit příjmy z ní.

Dává-li Vám to smysl a přináší-li Vám naše práce užitek, za který jste ochotni zaplatit, prosím, zadejte trvalý měsíční příkaz na účet Svobodného přístavu (to je spolek, pod jehož hlavičkou provozujeme naše libertariánské aktivity):
2201359764/2010, variabilní symbol 2 (pokud se rozhodnete jen pro jednorázovou podporu, prosím, zadejte variabilní symbol 4).

Děkujeme!

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed