Mises.cz

Mises.cz

Pozvánka na Vyšehradské fórum + soutěž o dva lístky

Zveme vás na Vyšehradské fórum, které se koná již 6. června.

Zveme vás touto cestou na Vyšehradské fórum, které se koná již 6. června od 16 hodin. Na akci vystoupí mimo jiné i dva účastníci loňské i letošní Letní akademie Mises Institutu. Neváhejte tedy a přijdě se na ně podívat.


Stále více lidí sleduje hospodářský vývoj Evropy a láme si hlavu s tím, jak co nejlépe spravovat své finance. Ve velkém množství informací a často protichůdných doporučení, která nás obklopují, je leckdy obtížné se orientovat. Cílem Vyšehradského fóra je zprostředkovat srozumitelné a objektivní informace v podání předních českých ekonomů, v jednom čase a na jednom místě. Seznámíte se se základními principy, jak ekonomické informace hodnotit a na základě čeho se rozhodovat. Budete mít možnost klást otázky.

Základní myšlenkou Vyšehradského fóra je každoročně spojit zajímavé osobnosti ekonomického světa, které posluchačům představí své pohledy na současné ekonomické dění. Na Vyšehradském fóru v roce 2013 vystoupí:

    Vladimír Pikora
    Lukáš Kovanda
    Jaroslav Brychta


Soutěž o dva lístky

Mises.cz vám zároveň přináší možnost podívat se na akci zdarma. Stačí jako první správně odpovědět na soutěžní otázku níže a dva lístky jsou vaše.

Soutěžní otázka zní: Jaké jsou hlavní výhody bitcoinu oproti standardním měnám? (Uveďte alespoň tři.)

Odpovědi zasílejte na email jakub.skala@mises.cz.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed