Mises.cz

Mises.cz

PPPP: Pokračování přednášek v Paralelní Polis

Cyklus Anarchokapitalismus v Paralelní Polis pokračuje; a všichni jste srdečně zváni!

Cyklus Anarchokapitalismus běží už téměř rok; začal v listopadu loňského roku. Je velice úspěšný; překonal všechna má očekávání. Přes prázdniny tento program nepokračoval se stálou dvoutýdenní pravidelností (konalo se pár ad hoc akcí), což se teď zase mění. Můžete se těšit na přednášky se zajímavými diskusemi, v nichž se vždy sejde celá řada zajímavých lidí od libertariánů až po socialisty či komunisty.

Ze všeho nejdříve jste srdečně zváni přesně za týden (ve středu 18. října) ve 20 hodin do Paralelní Polis; tématem přednášky i debaty bude sociální stát a důchodový systém.

Následující přednáška s diskusí výjimečně nebude ve středu, nýbrž v úterý 31. října (také ve 20 hodin v Polis); jejím tématem bude volný trh práce bez státních regulací.

Celkem ožehavé téma – zdravotnictví – si můžete přijít poslechnout opět ve středu 15. listopadu (zase ve 20 hodin v Polis). Budou bez státu umírat nemocní na ulicích?

Velmi složitě se vysvětluje volnotržní ochrana životního prostředí, čehož můžete být svědky 29. listopadu (stejný čas i místo). Jak chránit životní prostředí bez státu?

A konečně jedno z top3 hardcore témat (soudnictví, vnitřní a vnější bezpečnost), které rozděluje anarchokapitalisty od minarchistů, nás čeká 13. prosince (opět ve 20 hodin v Polis).

Těším se na vás!

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed