Mises.cz

Mises.cz

Přednáška 19.11. 2013: Bitcoin: Technologie a měna

Předseda Ludwig von Mises Institutu CZ/SK Dominik Stroukal vystoupí dnes v úterý 19.11. od 18 hodin na VŠE na konferenci Students for Liberty CZ. Mluvit se bude o stále populárnějším Bitcoinu. Akce je zadarmo a jste srdečně zváni.

Předseda Ludwig von Mises Institutu CZ & SK Dominik Stroukal vystoupí zítra v úterý 19.11. od 18 hodin na VŠE na konferenci Students for Liberty CZ. Mluvit se bude o stále populárnějším Bitcoinu. Akce je zadarmo a jste srdečně zváni.

Decentralizovaná internetová kryptoměna bitcoin je rychle rostoucím fenoménem dnešního světa. Jako mnoho moderních IT technologií má potenciál měnit ekonomické a politické reálie a výrazně zasáhnout do našich životů. Velká vlna zájmu o něj se zvedla zejména ve spojitosti s finanční a hospodářskou krizí posledních let a s prudce rostoucím kurzem posledních měsíců.

O perspektivách a možnostech, výhodách a úskalích, technologii a měně Vám bude přednášet jeden z průkopníků tohoto systému a nebude chybět ani pohled ekonoma.

Přednášející:

Marek Palatinus, známý jako slush, se o bitcoin zajímá od roku 2010. Je zakladatelem českého webu Bitcoin.cz a stal se jedním z předních inovátorů této technologie svým vynálezem konceptu pool miningu.

Dominik Stroukal vystudoval ekonomickou analýzu na VŠE, působí jako lektor na několika školách a univerzitách, publicista a předseda Ludwig von Mises Insitutu CZ & SK.

Místo: VŠE, Stará budova, místnost SB 335

Akce je zdarma.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed