Mises.cz

Mises.cz

131. narozeniny Ludwiga von Misese

Dnes by se dožil svých 131. narozenin patrně největší ekonom 20. století, Ludwig von Mises.

Dnes by se dožil svých 131. narozenin patrně největší ekonom 20. století, Ludwig von Mises. Věnujme tedy tento den vzpomínce na jednoho z čelních představitelů rakouské školy. V této souvislosti jsou na mises.cz nově k nalezení autorovy Memoáry v sekci Literatura. Věříme, že možnost této poutavé četby a nahlédnutí do života Ludwiga von Misese oceníte. Krátké pojednání o tomto geniálním ekonomovi si můžete přečíst také v jednom z Ekonomických nepravidelníků.

U příležitosti narozenin Ludwiga von Misese vám také nabízíme 15% slevu v našem eshopu, která platí ode dneška do 7. října včetně. Neváhejte tedy a využijte této jedinečné akce při nákupu knih, triček nebo odznáčků.

Zároveň bychom vás chtěli požádat o zvážení vaší pomoci institutu. Ludwig von Mises Institut je občanské sdružení, které provádí veškerou svoji činnost na neziskové bázi; jakákoliv finanční, ale i jiná pomoc nám přijde vhod při šíření myšlenek svobody a volného trhu. O konkrétních způsobech, kterými můžete pomoci, se dočtete v záložce Jak přispět.

Děkujeme za vaši pomoc.

Kolektiv LvMI

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed