Mises.cz

Mises.cz

Vono se nic nezmění. Uvidíte.

O nakopnutí této země jistým směrem bylo rozhodnuto už dávno. Stát má pravomoci, které jednoduše mít nesmí. Kosmetické úpravy za letu jeho směr neovlivní.

Je půlnoc mezi pátkem a sobotou. Nevím, jak volby dopadnou, teprve za půl dne bude po volbách. Uslyšíte burácet varování i radost. Jedni se děsí a druzí tetelí. Skončíme v pekle! Konečně příjde změna, jakou potřebujeme! Nás by uspokojil patrně kratší článek:

Vono se nic nezmění. Uvidíte.

Politologové ze všech koutů země na vás dnes z obrazovek budou chrlit jednu šokující zprávu za druhou. „Je to historický úspěch strany XYZ, ještě nikdy se nepodařilo, aby strana hned v prvních volbách získala tolik hlasů.“ „ABC se do sněmovny probojovala těsně, je na čase, aby se strana ponořila do skutečných reforem. Musí se nad sebou zamyslet.“ „Mnoho malých stran mělo mezi dvěma a čtyřmi procenty, čímž zásadně ovlivnily průběh voleb.“ „V obci Lhota na Českolipsku komise podváděla při sčítání hlasů. Místní žádají nové volby.“ „Povolební vyjednávání budou těžká a rozhodnou o osudu země na další řadu let.“

O nakopnutí této země jistým směrem bylo rozhodnuto už dávno. Stát má pravomoci, které jednoduše mít nesmí. A tak roste a píská si u toho. Kosmetické úpravy za letu jeho směr neovlivní. Pouze to občas vypadá, že se něco děje. A co se bude dít? Aby se dalo předvídat, často nepotřebujete křišťálovou kouli. Schválně, povíme si. Do příštích voleb zcela jistě

a nakonec dojde k dalším volbám, které budou pro Českou republiku historicky důležité, zlomové a konečně ty, které zajistí dobře fungující stát, vymýtí korupci a zatočí s bordelem. Stačí jen chtít.

Z výše uvedeného výčtu je patrné, že se toho změní hodně. A změní. Na cestě do otroctví si vesele poskočíme kupředu. Ostatně, jako tomu bylo i po minulých volbách a volbách před nimi... Takže vono se nic nezmění. Uvidíte.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed