Mises.cz

Mises.cz

Silvestrovský článek

Již čtvrtý silvestrovský článek na webu mises.cz s nejdelším poděkováním za uplynulý rok.

Naši drazí a skutečně vážení čtenáři,

je to náš již čtvrtý silvestrovský článek na webu mises.cz. Máme ve zvyku rekapitulovat a rekapitulovat budu i já. Poslední dva psal Kuba Skala, přičemž v posledním vás jménem nás všech mimo jiné také žádal o podporu. Tu dostáváme; čím dál větší a v různých podobách a je teď na mě, abych za ni poděkoval.

Děkujeme všem, kteří nám všemi možnými cestami zasílají byť sebemenší částky. Peníze jsou důležité a umožňují nám financovat nové publikace (věřte, že v příštím roce se máte hodně na co těšit - knih bude několik a některé z nich jsou vyloženě klenoty) a Letní akademie (i zde se můžete těšit na další - a pevně věřím, že ještě lepší - ročník, i když je to už jen stěží představitelné).  Vše ostatní jsme dosud dělali ve vlastním volném čase.

A protože volného času je s přibývajícími roky nás všech stále méně, děkujeme také těm, kteří nám věnují méně či více toho svého. Během posledního roku se objevilo několik nových autorů a překladatelů, kteří nám zaslali své články. Díky, na vašich příspěvcích naše činnost stojí a padá. Pokud máte články v šuplíku, nápady či překlady, pošlete nám je. Na info@mises.cz je sbíráme, dáme vám zpětnou vazbu a ve většině případů rádi navážeme i delší spolupráci. Vaše překlady či díla rádi podpoříme a vydáme, pokud se vám je podaří dotáhnout do konce. Náš server se stal významnou českou publikační platformou, právě díky vám.

Nelze však jen psát. Kdyby vaše a naše články nikdo nečetl, neměly by žádný smysl. Minulý rok se mezi vámi našli noví pravidelní čtenáři. Poděkování patří zejména těm čtenářům, kteří se vracejí, komentují a různými kanály články sdílí.

V neposlední řadě směřuje díky k jednotlivcům, kteří v pozadí dělají skvělou práci, aniž byste o nich patrně ani věděli. Ti si zaslouží jmenovat, jelikož se jejich jména objevují na stránkách jen zřídka, a přesto bychom bez nich nebyli tam, kde jsme. Míša, která pro vás připravila perfektní e-booky těch nejlepších knih, Milan, který spravuje twitterový účet a připravuje grafiku, Giron, který po nás čte všechny články, zajišťuje, aby vyšly jak tady, tak na Facebooku, a spravuje náš čím dál větší e-shop. Hynek, který píše jako nezastavitelný stroj o oblastech života a historie, o kterých nepíše nikdo jiný. Tomášovi přátelé, díky kterým jsou libertariánské srazy, kde stále potkávám nové tváře, tak skvělé. Dominik, Honza, Matěj a vůbec celí Students for Liberty CZ, kteří jsou úžasnými partnery na stejném poli. Stejně tak Vítek, Marek, Jirka a Martin se svými projekty. Prof. Šíma a jeho vždy vřelé přijetí, kdykoliv potřebujeme. Tomáš, David a další, kteří se podílejí na vydávání časopisu Terra Libera. Lukáš, Marek, Martin, Dan a další přátelé na akademické půdě. Jarda, náš opětovně nejoblíbenější přednášející na LAMI. Petr, Radim, Tomáš a další, kteří se nebojí o nás mluvit i na politickém poli. Modrý pták, Arsen, Jindra, Michal, Tomáš a Lukáš, Téra, Urza, Luboš, Karel, Andrea a nespočet dalších, kteří nám pomáhají být vidět.

A nakonec Kuba, Pepa, Petr, Karina, Vláďa, Tomáš a Honza, tedy LvMI CZ & SK.

Díky.

Uživatelské menu

Login:
Heslo:
zapamatovat si mě
Nemáte zde účet?
Zaregistrujte se!
RSS feed
Atom feed